Durada: 90’
Nivell: baix.
Persones: 4
A ElsMasovers.cat hi pots trobar els ingredients marcats amb color verd:
Ingredients:
– 8 cuixetes de pollastre.
– 100 gr. de pernil serrà.
– 2 porros.
– 2 cebes.
– 350 gr. de bolets.
– 1 cullerada de farina.
– 1 got d’aigua.
– 200 ml de nata líquida.
– 1 got de vi blanc.
– oli.
– sal
Elaboració:
- Pelar i tallar la ceba i els porros.
- Netejar i tallar a trossos petits els bolets. Tallar el pernil serrà.
- En una cassola amb oli daurar el pollastre durant uns minuts. Retirar-lo i reservar-lo.
- Amb l’oli de la cassola s’estofen les cebes i els porros, remoure’ls a foc lent durant uns 5′ aprox. Afegir el pernil i els bolets i deixar-ho uns 4 minuts més. Escampar amb la farina.
- Posar el pollastre a la cassola, regar amb aigua i vi. Tapar i deixar coure 1 hora aproximadament i remoure’l de tant en tant.
- Afegir la nata i escalfar durant 2 minuts. Lligar la salsa.
- Servir el pollastre amb la salsa per damunt.