Durada: 60’
Nivell: mig.
Persones: 4
A ElsMasovers.cat hi pots trobar els ingredients marcats amb color verd:
Ingredients:
– 1 kg de llom de porc.
– 1 llauna d’un kg de pinya tallada en rodanxes.
– 250 gr. de bacon tallat en làmines.
– 6 pomes golden (per la compota de poma).
Elaboració del llom:
- Tallar el llom en filets, sense acabar-los de tallar completament.
- Posar entre mig de cada filet una rodanxa de pinya i un tall de bacon.
- Banyar els talls amb el suc de la pinya, i col·locar-los al forn prèviament escalfat durant 5 minuts a 200º.
- Deixar el llom al forn durant 45′.
- Servir-lo acompanyat de compota de poma.
Elaboració de la compota de poma:
1. Pelar les pomes, treure-ls’hi el cor i tallar-les en trossos no molt petits.
2. Posar-les en un cassó i a foc suau. Remenar de tan en tan durant uns 20′.
3. Passar-les pel passapurés.